Boekel Tuin en Landschap

Boekel Tuinen is een bureau voor tuinarchitectuur. Het tuinontwerp staat centraal, maar het hele traject van uitvoering en onderhoud kan verzorgd worden.

Leefomgeving

Huis en tuin vormen samen je leefomgeving. Het is ons doel om deze leefomgeving optimaal te benutten. Onze gediplomeerde tuinarchitect geeft bijvoorbeeld veel aandacht het verbinden van huis en tuin. En waar mogelijk aan het verbinden van tuin en landschap.We smeden huis en tuin dus tot een eenheid. Samen vormen ze je thuis.

+ moodboard

Eenheid tussen huis en tuin

Eenheid creeren doen we door drie dingen als uitgangspunt te nemen voor het tuinontwerp:

  1. je dromen, leefstijl en praktische wensen;
  2. de architectuur en indeling van het huis;
  3. de omgeving.

+ moodboard

Mooi en praktisch

Zo ontstaat méér dan een mooie tuin. Een tuin die goed werkt, een tuin die klopt en goed voelt. Een tuin die mooi is om naar te kijken en gemaakt is om in te leven.Door een goede ruimteverdeling, met meerdere zitplekken, logische paden, verrassende hoekjes en heldere zichtlijnen vormt de tuin een meerwaarde voor uw huis.

+ moodboard

Werkwijze

Een droomtuin ontstaat niet van de ene op de andere dag. We doen er echter alles aan om u zo snel mogelijk van een nieuwe tuin te kunnen laten genieten. Allereerst komen we vrijblijvend langs. We maken kennis en kunnen de eerste ideeën uitwisselen. In stappen wordt vervolgens het ontwerp gemaakt en ter plaatse bij u besproken. Daarbij laten we relevante voorbeelden zien van de gewenste sfeer, materialen en beplanting. Tot slot wordt een offerte en planning gemaakt voor de uitvoering.

+ moodboard

Inspiratie

Ons fotoportfolio geeft een goed beeld van de vele mogelijkheden. Om inspiratie op te doen en te kijken wat bij je past kan je hier een kijkje nemen. Bewaar de foto's die je aanspreken. Zo krijgen we een goed beeld van wat je mooi vindt.

+ moodboard

Contact

boekeltuinen.nl

Boekel Tuinen
Papaverweg 59   
1032 KE  Amsterdam
020 776 85 10
info@boekeltuinen.nl

Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
06 5100 8325

Foto's van Boekel Tuin en Landschap

Daktuin - 24 foto's
Chelsea Flower Show 2016 - Wilde planten - 25 foto's
Natuursteen - 19 foto's
Boekel Tuinen - Voorbeeldtuin Zuidoostbeemster - 18 foto's
Boekel Tuin en Landschap - Projecten - 11 foto's
Engelse tuinen: Sissinghurst - 38 foto's

Moodboards van Boekel Tuin en Landschap

feedback Switch to English