DirectPlant.nl

Directplant is een grote online shop voor tuinplanten , bomen , struiken en bloembollen . Uw planten worden direct bij diverse gespecialiseerde kwekerijen verzameld en vervolgens tot in de tuin bezorgd. Zo bent u verzekerd van verse, gezonde planten voor de beste prijs! Wij hebben zelf geen planten op voorraad.

Kwaliteitsplanten met groeigarantie

Alle planten zijn buiten opgekweekt; het zijn sterke planten die goed zijn afgehard. Vrijwel alle planten worden jaarrond geleverd. Dat betekent dat niet alle planten op hun hoogtepunt of in volle bloei afgeleverd worden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat wij vaste planten na de bloei al hebben gesnoeid, waardoor ze visueel minder aantrekkelijk zijn, maar het volgende seizoen weer goed zullen uitlopen. Wij hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze planten en geven groeigarantie . Slaan uw planten onverhoopt niet aan, dan kunt u binnen twee maanden contact met ons opnemen. Bij wortelgoed, planten uit de volle grond, loopt de garantie tot 1 juni. Wortelgoed wordt van 1 november tot 1 april geleverd.

Tuinplanten bezorgen of gratis afhalen

Nadat u online uw bestelling heeft geplaatst, verzamelen wij uw planten bij de kweker(s) en kunnen deze vervolgens met eigen vervoer tot in uw tuin bezorgen. De bezorgers hebben allemaal groene vingers waaraan u plantadvies kunt vragen. Wilt u liever uw planten gratis afhalen, dan zijn er een groot aantal afhaalplekken (ga voor de actuele afhaalplekken naar de website) verspreid over Nederland. Bestellingen gedaan tot en met zondag, worden vanaf de volgende vrijdag bezorgd. Wij bezorgen ook op zaterdag en houden graag rekening met een door u gewenst bezorgmoment. Er is geen verschil in levertijd tussen thuis bezorgen of afhalen bij een afhaalplek.

Contactgegevens

U kunt ons altijd benaderen. Telefonisch zijn we bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

  • Adres: Parallelweg 3, Bunnik (geen voorraad)
  • Telefoonnummer: 0343-755660
  • Email: info@directplant.nl
  • www.directplant.nl
  • Btw-identificatienummer: NL 8538.70.330.B01
  • KvK: 60350512

Foto's van DirectPlant.nl

Mediterrane bomen - 7 foto's
Salie - 8 foto's
Winterkleur - 9 foto's
Herfsttuin - 10 foto's
Fruitbomen - 13 foto's
Beeldbepalende bomen - 7 foto's
feedback Switch to English