Bladgoud Tuinen

Wilco en Majet Boksebeld zijn het echtpaar en drijvende kracht achter Bladgoud Tuinen. Hij ontwerpt tuinen in alle uithoeken van het land. Zij bedenkt en maakt tuin accessoires zoals schaduwdoeken, regendoeken, kussens.  Ook over de grens in België. Samenwerking met lokale hoveniers maakt ook de tuinaanleg of plaatsen tuinelementen mogelijk.

Je hebt de keuze

Droom je graag weg in de cottage tuin? Of word je één met de natuur in de natuurlijke tuin? Of ga je voor het gemak en de moderne lijnen in de strakke tuin zoals van de moderne stadstuin met eventueel een pergola van ijzer of een moderne overkapping met begroeid dak of een dakterras?

Of is je tuinindeling in orde maar heb je een beplantingsplan nodig dan hoef je ook niet verder te zoeken. Beplantingsplannen zijn een specialiteit, met uitgebreide tekeningen, foto's en plantlijsten.

De industriële stijl tuin. 

Bladgoud Tuinen is een specialist in de industriële stijl tuinen. Onze moderne tuinelementen van hout en staal zie je overal in Nederland maar ook in België. Schaduwlounges zijn frames / pergola's van hout of staal met schaduwdoeken of regendoeken erin. Of plantenbakken en borderwanden, trappen van staal, alles komt voor.  Neem gerust contact op of bekijk eens de website waar veel moderne en uitdagende tuinen en tuinaccessoires te vinden zijn.

+ moodboard

+ moodboard

Hollinksweg 2a

8111 NN Heeten

info@bladgoud-tuinen.nl

www.bladgoud-tuinen.nl

*31(0)572-382465

Foto's van Bladgoud Tuinen

Tuinmuren, wanden en trappen in de tuin. - 8 foto's
Moderne tuinen. Tuinontwerpen in 3D - 10 foto's
Schaduwlounge, Pergola met schaduwdoek - 15 foto's

Moodboards van Bladgoud Tuinen

feedback Switch to English