Kunstgrasnet.nl

Kunstgras voor elke toepassing

Kunstgras was en is nog steeds erg populair. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen. Bovendien is kunstgras door de nieuwste technologische ontwikkelingen nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. En voor dit kunstgras bent u bij Kunstgrasnet uit Genemuiden aan het juiste adres.

Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle informatie die u over kunstgras wordt aangeboden, door de bomen het bos niet meer ziet. Deze website is bedoeld voor particulieren en bedrijven die graag onafhankelijk advies willen.

Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen kunstgras in de tuin en speelgras, de voordelen en nadelen, de aanleg, het gebruik en het onderhoud? Daarnaast kunt u ook onze vele praktijkvoorbeelden bekijken. Bij Kunstgrasnet helpen we u graag met het kiezen van de juiste grassoort in uw specifieke situatie.

+ moodboard

Kom naar Genemuiden voor uw kunstgras!

Wij leveren onze 40 verschillende soorten kunstgras rechtstreeks vanuit de groothandel. Doordat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren. In Genemuiden hebben we altijd meer dan 30.000 m² op voorraad.

Website: www.kunstgrasnet.nl

Foto's van Kunstgrasnet.nl

Kunstgras tuin voorbeelden - 23 foto's

Moodboards van Kunstgrasnet.nl

feedback Switch to English