Arbrini design tuinmeubelen

+ moodboard

Arbrini bestaat inmiddels al weer 12 jaar en produceert naar eigen ontwerp, wicker design lounge tuinmeubelen. Wij zijn gespecialiseerd in loungesets, hoekbanken en maatwerk lounge opstellingen voor zowel de tuin, serre als overkapping. Maar we hebben ook een eigen lounge-kussen lijn onder de naam LazyBear, want wie wil er nu niet optimaal loungen en genieten als een luie beer.

Als u de loungeset heeft gekozen die u wenst dan is het mogelijk in het zelfde materiaal een ligbed, bartafel of opbergbox te verkrijgen. Zo heeft u alles bij elkaar passend. Arbrini is voornamelijk actief in Nederland, Belgie en Duitsland.

Inmiddels zijn er wereldwijd al heel veel van onze lounge-banken geplaatst waaronder in Spanje, Italie, Finland, Curacao, Aruba, Portugal en de Seychellen. Wij verzorgen, indien gewenst, ook het transport van uw Arbrini loungeset naar uw tweede woning in het buitenland. Online bestellen betekend dat u de loungeset binnen 2-3 dagen altijd in huis heeft.

Wij hebben een eigen bezorgdienst en leveren ook op zaterdag. Alles wordt netjes in de tuin geplaatst en we nemen het verpakkingsmateriaal voor u mee retour. Bezoek aan onze showroom in Eindhoven is ook mogelijk, dit kan dagelijks met uitzondering van Zon en feestdagen.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar www.arbrini.nl

Foto's van Arbrini design tuinmeubelen

Loungeset Curved XXL Rondwicker - 2 foto's
Tuin inspiratie  - 13 foto's
Loungesets van Arbrini - 5 foto's
Loungeset wit - 9 foto's
Loungeset special items van Arbrini - 8 foto's
Loungeset Nova design by Arbrini - 15 foto's

Moodboards van Arbrini design tuinmeubelen

feedback Switch to English