Parasolux

Parasolux - buitengewoon rietgedekt

Deze exclusieve rieten parasol van Parasolux verrijkt uw bezit…Als sierobject is deze parasol met rieten dak op zijn plaats in een stijlvolle omgeving. Bijvoorbeeld op het romantisch terras van een landgoed, bij een luxe villa met rieten dak, maar zeker ook bij een modern, strak buitenverblijf.

Welke esthetische dimensie voegt het kopen van deze exclusieve parasol met rieten dak aan uw omgeving toe? Samen met de adviseur stemt u deze luxe rieten parasol af op uw persoonlijke smaak en sfeerbeleving.


Model Excellent

+ moodboard

De rieten kap van deze Parasolux is opgebouwd uit 4 elementen die in elkaar passen. Kenmerkend zijn de chique koperen strips op de hoeken. Ze zijn decoratief en hebben een praktische functie: ze sluiten de naden tussen de 4 samenstellende delen waterdicht af. De top bestaat uit een koperen piramidevormige hoed.


Binnenzijde Parasolux

+ moodboard

De binnenzijde van de Parasolux is zeer mooi vormgegeven. De constructie is opgebouwd uit een gecoat aluminium frame. Als achtergrondaanzicht ziet u het aloude natuurproduct riet als afwerking.


Contact:

Parasolux
Voorstevliet 28
4251 EX Werkendam

Tel. +31 (0)6 46993096
E-mail: info@parasolux.nl
Website: www.parasolux.nl


Foto's van Parasolux

Parasolux - buitengewoon rietgedekt - 2 foto's

Moodboards van Parasolux

feedback Switch to English