ZONZ sunsails

Ontdek de trendy zonnezeilen van ZONZ sunsails. Ons product ZONZ® is een geregistreerd merk en zorgt voor dé ideale schaduw in je tuin.

Grootste assortiment van Europa

ZONZ sunsails heeft zich 8 jaar geleden laten inspireren door de zeilsport. “Ik zag deze trendy zeilen in Australië en ben er vol passie ingestapt. Destijds had ik de eerste webshop in Nederland. In onze niche-markt zijn we trendsetter. We werken hard om de beste te blijven en een uitmuntende service te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in waterdichte zonnezeilen, waterdoorlatende schaduwdoeken en wavesails / harmonicadoeken. Ik durf te zeggen dat we dé maatwerk-specialist in schaduwdoeken en zonnezeilen zijn met A-merk kwaliteit doekmateriaal. Door goed naar je klanten te luisteren en steeds nieuwe oplossingen te zoeken, zijn we inmiddels gegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van Europa.

Maatwerk

We zijn dé maatwerkspecialist. In vele doeksoorten kunnen we het door jouw gewenste doek op maat maken. In meer dan 9 kleuren in alle vormen. Je kunt snel zelf online de prijs voor jouw maatwerk.

feedback Switch to English