Van Eekeren

Van Eekeren is een familiebedrijf uit Wouw, dat al vanaf 1964 actief is in de agrarische sector. Waar het bedrijf zich voorheen vooral bezig hield met melkwinnings techniek en land- en tuinbouw beregeningen, heeft het zich momenteel gespecialiseerd in:

Afrastering en omheining

Bij van Eekeren kunt u terecht voor verschillende vormen van afrastering en omheining, waaronder ook electrische afrastering of schrikdraad. Op het gebied van elektrische afrasteringen werkt van Eekeren met kwaliteitsmerken zoals Gallagher en Patura. Van Eekeren is gespecialiseerd in het plaatsen van complete omheiningen en het verzorgen van jaarlijkse afrastering controles. Tevens wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiezuinige materialen, waarbij rekening wordt gehouden met de natuurlijke omgeving.

+ moodboard

Terreinbeveiligingen

Naast omheiningen, is van Eekeren ook gespecialiseerd in het installeren van terreinbeveiliging. Met de terreinbeveiliging van van Eekeren worden ongewenste bezoekers van uw terrein ontmoedigd om het terrein te betreden.

+ moodboard

Beregening

Met al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van beregeningsinstallaties voor tuinen, sprotvelden, land- en tuinbouw en paardenbakken weet u dat u bij Van Eekeren aan het juiste adres bent voor de beregening van uw terrein. Van Eekeren zorgt voor een professionele aanpak voor het aanleggen van uw beregeningsinstallatie , daarnaast kunt u ook voor materialen en advies omtrent beregening terecht bij Van Eekeren.

+ moodboard

Van Eekeren handelsonderneming b.v.
Donkenweg 5
4724 SN Wouw
Web: www.eekerenwouw.nl

Tel: 0165-302251
Mail: admin@eekerenwouw.nl

Openingstijden
Ma t/m Vrij: 8.00 tot 17.30
Zaterdag: 8 tot 12.00

Foto's van Van Eekeren

Van Eekeren fotoalbum - 3 foto's
feedback Switch to English