Kwekerij G. Meijer

Plantencentrum

Op een prachtige plek in Heiloo, tussen bos en weiland, ligt het fraaie plantencentrum van Kwekerij Meijer. Hier vindt u vaste planten (1000 soorten), klimplanten, bomen, heesters, coniferen, waterplanten en rozen. Veel van deze soorten zijn direct leverbaar. Vijverplanten verkopen we alleen op bestelling.

+ moodboard

Persoonlijk advies

Kenmerkend voor Kwekerij Meijer is het persoonlijke advies. Er is altijd wel iets moois te vinden, maar veel bezoekers komen terug om persoonlijk advies te krijgen. Beplanting is een vak apart en bij Kwekerij Meijer weten we welke plant het bij u goed gaat doen! Ook is er een voorbeeldtuin waarin diverse planten bekeken kunnen worden.

+ moodboard

Vaste planten

We hebben een voorliefde voor vaste planten. De meeste soorten bloeiende planten, siergrassen en varens zijn voorradig of snel leverbaar. Vele soorten worden door ons zelf gekweekt. Ook soorten die we niet zelf kweken worden vrijwel altijd gevonden via ons uitgebreide kwekersnetwerk.

+ moodboard

Rozen

Kwekerij Meijer is een verkooppunt van De Wilde Rozen, een gerenommeerde Nederlandse rozenkweker. Een eigen selectie van de rozenspecialist van Kwekerij Meijer is ter plekke te bekijken in het verkoopgedeelte. Daarnaast kan het gehele overige sortiment van De Wilde worden besteld.

+ moodboard

Bomen en struiken

Kwekerij Meijer is meer dan 40 jaar geleden begonnen met de verkoop van bomen en struiken. Deze worden dan ook nog steeds volop aangeboden. Van oudsher worden deze verkocht vanuit de vollegrond. Ook is een steeds ruimer sortiment in pot te krijgen, zodat het hele jaar door bomen en struiken te planten zijn.

+ moodboard

Contact

www.g-meijer.nl

Westerweg 53 a
1851 AB Heiloo
tel. +31(0)72 5128936
fax +31(0)72 5158152
e-mail info@g-meijer.nl

Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag. 10.00-17.00 uur
  • zaterdag van 9.00 uur -17.00 uur
  • Op feestdagen zijn wij gesloten en wij hebben geen koopavonden.

Foto's van Kwekerij G. Meijer

Kwekerij Meijer - 31 foto's
Voorbeeldtuin - 1 foto
feedback Switch to English