DVB Design

Naast het vervaardigen van een breed scala aan meubels voor in het huis, vervaardigen wij ook design meubelen voor in de tuin. Onze specialiteit is maatwerk, wat een loungebank voor in een schuine hoek op uw terras, tot een buitenkeuken in uw tuin kan zijn. Wij maken meubels waarin onze drang naar hoge kwaliteit, duurzaamheid en design samen gaan. Tijdens het proces van ontwerp tot meubel zijn wij altijd op zoek naar de balans tussen een design, gericht op de klant, en een milieuvriendelijk meubel dat langdurig zonder veel onderhoudt goed blijft.

Buitenbank

De buitenbank uit onze collectie is een eigen ontwerp, onderdeel van een set bestaande uit de bank, een stoel en een bijzettafel. Deze lijn is gemaakt van Accoya, een houtsoort die door speciale behandeling een lange levensduur heeft in de buitenlucht en geen jaarlijkse behandeling tegen het verweren vraagt.

Buitenkeuken

De buitenkeuken is een plek waar je met familie en vrienden in je eigen tuin kan genieten van een plek waar niet alleen een worstje gebakken kan worden, maar waar alle gemakken van de keuken in het huis ook zijn. Hierin bieden wij een lijn aan die voor elke tuin te gebruiken is en in overleg met de klant volledig naar wens kan worden aangepast.

Maatwerk

Naast onze collectie heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw buitenmeubel geheel op maat naar eigen ontwerp te laten maken.

Wij zullen u van ontwerp tot realisatie begeleiden en u hierin adviseren over materialen, duurzaamheid en levensduur.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op onze site: dvbdesign.nl

Foto's van DVB Design

Buitenkeuken Dvbdesign - 19 foto's
Bankiraihout Buitenbank  - 5 foto's
Buitenbank DVBdesign  - 12 foto's

Moodboards van DVB Design

feedback Switch to English