Forever&Ever

De hortensia's van Forever&Ever wordt uitsluitend gekweekt door streng geselecteerde duurzame topkwekers. Zo garanderen we de kwaliteit. Door zorgvuldige kweek en verzorging ontstaan van nature sterke planten minder vatbaar zijn voor ziektes.

Onze organisatie is in Europa gestart in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In rap tempo is de groei uitgebreid naar de rest van Europa. We zijn nu ook actief in Zweden, Polen, Rusland en Tsjechië.

+ moodboard

Collectie

De Forever&Ever is een zeer gebruiksvriendelijke plant en geschikt voor iedereen. Forever&Ever vraagt weinig verzorging.

Eigenschappen:

  • Winterhard tot -25 graden
  • Uitbundige bloei met veel nieuwe bloemen
  • Stevige takken zorgen dat de bloemen niet snel gaan hangen

+ moodboard

De kwekerij

Forever&Ever wordt gekweekt op de kwekerij van Gebroeders Jonkers uit Elshout. Dit is een van de duurzaamste kwekerijen in Nederland. De kwekerij heeft een teeltoppervlakte van zo’n zeven hectare. En hiervan is vier hectare kas en drie hectare containerveld.

De kwekerij kweekt al jaren Forever&Ever en streeft naar de beste kwaliteit op alle facetten. De certificaten geven aan hoe duurzaam de kwekerij is:

  • een MPS GAP certificaat
  • een MPS Socially Qualified certificaat
  • een Greenlabel B certificaat

+ moodboard

Duurzaamheid

In het voorjaar van 2014 haalde Greenpeace –onder meer via Tros Radar- groot het nieuws met hun onderzoek naar residuen van gewasbeschermingsmiddelen op tuinplanten. Tegen de 100.000 mensen tekende de bijbehorende petitie. Het is tijd om daadwerkelijk te vergroenen. Wij doen ons uiterste best om een koploper in de sector te zijn en Forever&Ever zo duurzaam mogelijk te kweken. Wij durven met zekerheid te stellen dat Forever&Ever de duurzaamste hortensia in Nederland is!

Anno 2015 wordt de hortensia wordt bijna volledig gifvrij gekweekt. Door gebruik te maken van een biobased middel worden de hortensia’s vele malen schoner en milieuvriendelijker gekweekt. En dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Alleen in uitzonderlijke gevallen gebruiken we chemische middelen maar we zoeken continu naar betere alternatieven.

+ moodboard

Contact

Heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op.

Aanvullende gegevens:

  • Adres: Spoorakkerweg 2b, 5070 AC Udenhout
  • Kamer van Koophandel: 61800252
  • BTW: NL854493633B01

Photos by Forever&Ever

Hortensia's Forever&Ever - 30 photos
feedback Schakel naar Nederlands