idesignyourgarden.com

Idesignyourgarden.com is een nieuwe manier om met online ontwerpdiensten een uniek en creatief project voor jouw tuin te maken.

Wij bieden professionele gedetailleerde pakketten, reduceren de kosten en tijdrovende processen. Zo kunnen wij betaalbare prijzen hanteren voor ieder project.

Dit betekent dat je een ontwerpstudio betreedt terwijl je comfortabel achter je bureau zit. Ons team van landschapsarchitecten en designers helpt je graag.

+ moodboard

Onze methode is zo uitgedacht dat iedere klant onderdeel is van het project. Dit geldt zowel voor de ontwerpfase als tijdens de uiteindelijke realisatie. Onze belofte is het realiseren van een op-maat-gemaakte tuin, geheel naar jouw wensen en behoeftes. Aanvullend krijgen klanten ook nog een gedetailleerd en geprint plan, plus de lijst met beplanting voor de hovenier.

Onze beplantingsplannen zijn zo gemakkelijk dat zowel een professional als een tuinbezitter ze begrijpt.

+ moodboard

Over Sara

+ moodboard

De gedachte achter het online platform is van Sara Binelli, een Italiaanse ontwerper. Sara heeft landschapsarchitectuur gestudeerd in Noord-Italië en haar kennis van mediterrane tuinen verdiept in Malta. Haar studio is te vinden in Haarlem.

Over het bedrijf

+ moodboard

+ moodboard

Idesignyourgarden.com is een ideale tool voor tuinliefhebbers die graag een professioneel resultaat willen met een gelimiteerd budget. We kunnen eenvoudige aanpassingen doen in kleine gebieden of een compleet nieuw ontwerp maken. Klanten moeten 3 complete stappen doorlopen.

Gedurende deze fase zal het IDYG team continu tot je beschikking staan.

Antwoord op mogelijke vragen worden behandeld in idesignyourgarden .

Bekijk onze website of mail ons op info@idesignyourgarden.com .

Photos by idesignyourgarden.com

Italiaanse tuinen - 13 photos
Idesignyourgarden.com profile - 7 photos
feedback Schakel naar Nederlands