Groengroep Hoveniers

Groengroep: Hovenier in Boskoop

Uw tuin is een verlengstuk van uw huis. De balans tussen het huis, de tuin en de mensen die er wonen vormt het vertrekpunt van ons werk. Altijd op zoek naar de essentie, naar wat een tuin moet zijn. Het is onze specialiteit om uw persoonlijke rustplek te creëren!

Bij Groengroep maken we tuinen in alle denkbare stijlen. Eén ding: ‘gewone’ tuinen maken we niet. Al onze tuinen getuigen van creativiteit, vakmanschap en liefde voor het vak van hun makers en verzorgers. U kunt bij hovenier Boskoop terecht voor totale dienstverlening in tuinwerk: ontwerp, renovatie, aanleg en onderhoud. En natuurlijk ook voor deskundig advies en praktische tips.

Tuinontwerp

Bij Groengroep beschouwen we huis, tuin en omgeving als één geheel. Het creëren van een harmonieus geheel vormt het uitgangspunt voor onze ontwerpers. Dit leidt tot fraaie resultaten met een sterke ‘ruimtelijke’ werking, zowel in een stadstuin als in een landelijke tuin.

Door uw wensen te combineren met onze kennis zorgen wij voor de perfecte vertaling naar een uitgekiend en smaakvol tuinontwerp. Door de keuze van de juiste planten beleef je immers alle seizoenen in een tuin. En door het aanbrengen van de juiste accenten, het benadrukken van zaken of zaken juist aan het oog te onttrekken ontstaat uw persoonlijke rustplek. Onze specifieke kennis van de verschillende grondsoorten in de Randstad zorgt er voor dat wij oog hebben voor details, die ook de structuur van uw tuin op de lange termijn garandeert.

Tuinaanleg

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering door mensen met passie voor tuinen en gedegen vakkennis, die tevens het belang onderkennen van het voeren van een strakke regie. De vakkundige hoveniers van Groengroep beschikken over deze kwaliteiten. Wij verzekeren u van een perfect eindresultaat, zonder vervelende verrassingen achteraf.

De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier. Met de juiste investering in goede materialen, als grond, houtwerk en planten komt uw mooie ontwerp echt volledig tot zijn recht. Wij werken met een vast team van hoveniers die allen hart voor het vak hebben. Met oog voor originele oplossingen en een praktische aanpak.

Tuinonderhoud

Zonder verzorging wordt ook de fraaiste tuin in korte tijd een treurige woestenij. Tuinonderhoud is immers meer dan alleen onkruid wieden en wat haagjes knippen. De kunst van goed tuinonderhoud is het behouden van het oorsponkelijke beeld, de grondslag van uw ontwerp. De hoveniers van Groengroep zijn echte onderhoudsspecialisten. Zij weten precies wat uw tuin nodig heeft.

Photos by Groengroep Hoveniers

Portfolio Groengroep hoveniers - 11 photos
Groengroep tuinontwerp - 13 photos
Tuinontwerpen van groengroep Hoveniers - 1 photo
feedback Schakel naar Nederlands