Sfeertuinen

Sfeertuinen is een creatief, duurzaam en enthousiast hoveniersbedrijf uit Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren, inrichten en verzorgen van uw buitenruimte.

Hoe gaan wij te werk?

U staat centraal, uw wensen vormen uw droomtuin. Samen bekijken we de mogelijkheden, van tuinontwerp tot eindresultaat. Voor elke tuin is een passend ontwerp. Elke wens is voor ons een uitdaging deze te vervullen. Zodra we starten met de uitvoering van de tuinaanleg is elk detail nog bespreekbaar. Een onderhoudsplan maken wij voor u op maat. Welk eindbeeld heeft u in gedachten? Wij streven er naar uw tuin netjes te verzorgen en goed te onderhouden. Elk aspect verdiend zijn aandacht.

Ontwerp

Met een tuin naar eigen idee en wens bent u het dichts bij een paradijs op aarde… We gaan binnenstebuiten om uw favoriete plek in huis te vertalen naar uw buitenruimte.

Aanleg

Mensen met groene vingers steken hun handen graag uit de mouwen… Met het tuinontwerp in onze handen voeren wij vakkundig en efficiënt de tuinaanleg uit.

Onderhoud

De planten die het mooist zijn gegroeid, zijn vaak ook tijdig gesnoeid… Elke tuin heeft onderhoud nodig. Wij geven tuinadvies, u bepaalt het eindbeeld.

feedback Schakel naar Nederlands