Plant en Grow

Wij zijn webwinkel Plantengrow.nl, de tuinplanten specialist van Nederland en België. Plant & Grow biedt een breed assortiment planten aan, welke eenvoudig en veilig online via de webshop kunnen worden besteld.

Ons ruime assortiment aan tuinplanten, bestaande uit: haagplanten, vaste planten,bodembedekkers, sierheesters, siergrassen, klimplanten en bomen komen rechtstreeks van de kweker. Dit betekent voor de klant: gezonde, kwalitatieve tuinplanten tegen een zéér scherpe prijs!

+ moodboard

Kwaliteit is waar Plant & Grow voor staat! Om beschadiging aan tuinplanten te voorkomen, verpakken wij al onze planten op een zorgvuldige en stevige manier, zodat de kwaliteit van de planten blijft behouden. Hierover hoeft u zich als klant dus absoluut geen zorgen te maken! Als Plant & Grow hebben wij niet alleen groene vingers, wij hebben ook een groen hart! En deze passie....die delen wij graag met onze klanten!

+ moodboard

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tuinplant? Maak gebruik van onze uitgebreide zoekfunctie om tot de geschikte tuinplant(en) te komen of stuur een mail naar Plant & Grow. Ook voor grote aantallen tuinplanten kunt u bij Plant & Grow terecht. Wij helpen u graag verder!

+ moodboard

Alle planten zijn direct uit voorraad leverbaar. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling.

Voor meer informatie kijk op onze website plantengrow.nl.

Of neem direct contact met ons op:
Telefoon:+31 (0) 492 775 190
E-mail:info@plantengrow.nl
Adres: Lagedijk 3a, 5741 RE, Beek en Donk

feedback Schakel naar Nederlands