Loungekussens

Loungekussens.net heeft een ruime collectie loungekussens. Met Loungekussens.net maak je de juiste keuze voor je nieuwe loungekussens. Mooie tuinmeubels worden prachtig geaccentueerd door de kussens die erin worden geplaatst.

+ moodboard

Ze bepalen in belangrijke mate de uitstraling van het meubel en het is dan ook niet voor niets dat u en wij veel aandacht geven aan de keuze van de kleur en het materiaal van de kussens. We willen graag dat loungekussens lang mooi blijven. De huidige materialen voldoen aan de hoogste standaards voor wat betreft kleurechtheid en levensduur. Ze zijn waterafstotend en slijtvast, was en reinigbaar en bieden u een maximum aan zitcomfort. De gebruikte vulling is stevig en vormvast, broeit niet en kan, net als de hoes, niet rotten.

+ moodboard

Wij fabriceren onze kussens in ons eigen atelier en betrekken de beste materialen rechtstreeks van de weverij. Zo houden we alles in een hand en kunnen we u een maximum bieden in de prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de levertijden blijven op deze manier prettig kort en vindt de bezorging van de kussens praktisch altijd plaats bij de levering van de bijbehorende meubels.

+ moodboard

Kussens op maat kunnen bij ons ook los besteld worden . We hebben daartoe een speciaal programma ontwikkeld, waarin u heel eenvoudig de maten en de overige wensen kenbaar kunt maken. U krijgt direct een impressie over hoe uw kussen eruit komt te zien en u wordt geïnformeerd over de prijs, inclusief de bezorgingskosten. Zo wordt u op uiterst eenvoudige wijze in staat gesteld om zelf kussens te bestellen en uw beschadigde, vervuilde of kapotte exemplaren te vervangen. Kussens die nooit door ons geleverd kunnen zijn, denken we dan..

feedback Schakel naar Nederlands