Schadenberg Combi Groen

Schadenberg Combi Groen is onderdeel van Schadenberg Groep . Deze tak van Schadenberg Groep heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van complexe groenoplossingen.

+ moodboard


Advisering

Schadenberg Combi Groen ontwerpt, adviseert en realiseert complexe groenoplossingen op, in en aan bestaande en nieuwe gebouwen. Het liefst zitten wij al in een vroeg stadium als sparringpartner aan tafel zodat de opdrachtgever volop profiteert van onze kennis, ervaring en creativiteit.

+ moodboard


Aanleg en onderhoud

Voor de aanleg van daktuinen en Sedumdaken maken wij veelal gebruik van levende materialen. Als uw project door ons is aangelegd, kunt u op ons vertrouwen voor professioneel onderhoud. Preventief onderhoud is van groot belang voor het behouden van uw groenoplossingen. Onderhoud verlengt de levensduur en waarborgt de kwaliteit van het groen.

+ moodboard


Producten

Wij zijn een gerenommeerd en zeer ervaren partij als het gaat om het aanbrengen en onderhouden van begroeiingen op, in of aan gebouwen. U kunt het zo groen niet bedenken of wij doen het! Horizontaal, verticaal, losstaand of hangend. Sedum, mos, kruiden of grassen alles is mogelijk. Schadenberg Combi Groen groeit met u mee, in diverse vormen.

Daktuinen:

Platte daken waarop mensen kunnen genieten van welig tierend groen zijn echte daktuinen. In ons vak worden dit ook wel intensieve daktuinen genoemd: ze zijn volledig geschikt voor dagelijks gebruik. Bewoners, medewerkers en bezoekers zijn hier van harte welkom. Is het niet de bedoeling dat mensen het dak betreden, dan gaat het om extensieve daktuinen.

+ moodboard


Verticale tuin:

Daktuinen en groendaken zijn sterk in opkomst. Iets minder bekend zijn groene gevels, terwijl ze een spectaculair effect kunnen hebben. Allerlei synoniemen doen de ronde: verticale begroening, living walls en groene wanden bijvoorbeeld. Hoe we het ook noemen, als u planten wilt laten groeien aan de gevel van uw pand, is Combi Groen de aangewezen partner voor u.

Wat is een groene gevel?
Onder groene gevels verstaan wij alle vormen van gevelbegroening. Het gaat om buitenwanden van grote of kleine bouwwerken. Van de schuur in uw achtertuin tot een flatgebouw. Zelfs hele wijken krijgen tegenwoordig groene gevels als onderdeel van het stedenbouwkundig concept.

Verticale tuin - Buiten:

+ moodboard

Verticale tuin - Binnen:

+ moodboard

Contact:

schadenberg.nl/combigroen/

Schadenberg Combigroen
Hoofdvestiging
Zuiderkoggeweg 19
1607 MV Hem
Telefoon: 0228 - 54 12 25

Postbus 50
1606 ZH Venhuizen

info@schadenberg.nl

Photos by Schadenberg Combi Groen

Schadenberg Combi Groen - projecten - 13 photos
feedback Schakel naar Nederlands