Stijltuinen

Tuinarchitectuur in stijl!

Exclusief, eigenzinnig, sereen en duurzaam. Kenmerkend voor de tuinontwerpen van Stijltuinen | Exclusieve buitenruimtes. U wilt geen dertien-in-een-dozijn-tuin? Of u wilt uw achtertuin omtoveren tot een behaaglijke loungeruimte? Tijd om eens een vrijblijvend gesprek aan te gaan met ons.

Een tuinontwerp voor een kleine tuin of een grote villatuin, dat maakt voor Stijltuinen, weinig uit. Onze tuinarchitecten halen alles uit de kast om van elke tuin iets moois te maken. “Zowel een kleine als grote buitenruimte vergt een eigen aanpak en veel creativiteit. Het is een uitdaging om een klein terrein groter te laten lijken, terwijl je er toch allerlei elementen en accessoires in kwijt wilt. En zonder uit het oog te verliezen dat de tuin ook praktisch voor gebruik moet zijn. Dat vraagt om denkwerk en vindingrijkheid! Daarentegen heb je bij grote ruimtes dikwijls weer minder aanknopingspunten en moet je het ontwerp aanpassen op vaste elementen die al aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan een zwembad.

“De tuinen die wij inrichten zijn een combinatie van verschillende invloeden. Bovendien creëren we tuinen met stijl . Vandaar ook de naam Stijltuinen.” Hoe gemengd of uiteenlopend de ontwerpen van Stijltuinen ook mogen zijn, ze ademen altijd rust en sereniteit uit. “We leven tegenwoordig in een digitale tijd, waar alles snel gaat. Stress, files, drukte, noem maar op. Er gaat natuurlijk niets boven thuiskomen in een tuin waar je werkelijk aan de ratrace kan ontsnappen en tot rust kan komen.”

Wilt u graag verder praten over een bijzonder tuinontwerp ons neem dan contact met ons op.

feedback Schakel naar Nederlands