Het Groenbureau

Groei in Groen

Bij Het Groenbureau leidt passie en kennis tot creatieve communicatie. Wij werken voor en met kwekerijen, handelsbedrijven en hoveniers aan onze belofte: groei in groen. Het Groenbureau is creatief, verrassend veelzijdig en bovenal resultaatgericht. Eerst zien, dan geloven? Vraag het onze opdrachtgevers.

+ moodboard

Emiel van den Berg

“Ruim dertig jaar ben ik op diverse vlakken binnen het groen actief, de laatste jaren vooral als groenjournalist, tekstschrijver en fotograaf. Ik verzorg uiteenlopende artikelen voor zowel vak- als consumentenbladen. Elke dag opnieuw zoek ik naar onderscheid en creativiteit in de onderwerpen en artikelen. Groen biedt oneindig veel mogelijkheden. Naast mijn werkzaamheden voor bladen en bedrijven vind ik belangrijk en inspirerend om het contact met consumenten te behouden. Daarom geef ik lezingen over groen. Mijn werkgebied beperkt zich niet tot Nederland. Ik reis graag naar verre landen, op zoek naar alles wat met groen te maken heeft. Planten, hoveniers, kwekerijen en tuin- en landschapsarchitecten. Ook ga ik de grenzen over als gids/begeleider van tuinreizen, een heerlijke manier om een diversiteit aan tuinen en kwekerijen te bezoeken. Trouwens, over grenzen gesproken... met Het Groenbureau zoeken we de grenzen op in de communicatie. Bijzonder. Prikkelend. Anders. En vooral eigen.”

+ moodboard

Het Groenbureau schrijft, fotografeert en verspreid

Zowel de vak- als consumentenbladen zijn blij met originele artikelen over groenmensen. Of over een bepaalde plant of een bijzondere tuin. Het Groenbureau verzorgt die artikelen, van idee tot tekst en fotografie. Het Groenbureau beschikt daarbij over een uitgebreid netwerk van bladen in zowel binnen- en buitenland. Wij kunnen ook uw persbericht/campagne verzorgen richting vak- en consumentenmedia.

+ moodboard

Fotograferen is een vak

Fotograferen is iets anders dan foto’s maken. Fotograferen is een vak. Een vakkundige fotoreportage van uw bedrijf leidt tot een professionele indruk van uw website, brochure of advertentie. Ook een fotoserie van door u gerealiseerd werk is een eenvoudige manier om uw professionaliteit via bijvoorbeeld uw website te presenteren. Een gedegen fotoreportage voorzien van vakmatige bijschriften is het best denkbare visitekaartje voor elk bedrijf. Het Groenbureau kan deze groenfotografie voor u verzorgen, van idee tot uitvoering.

+ moodboard

Wat Google vindt van uw bedrijf

Goed vindbaar zijn in Google is niet zo eenvoudig als het lijkt. En meer bezoekers betekent niet automatisch meer opdrachten. Als u het gevoel heeft dat u meer (omzet) kunt halen uit internet, kan Het Groenbureau kosteloos een scan maken van uw website. In dit rapport leest u hoe uw bedrijf scoort op het wereldwijde web inclusief aanbevelingen hoe het beter kan. Elke dag opnieuw worden er miljoenen opdrachten verstrekt via het internet. Uw bedrijf zou maar niet te vinden zijn…

Ontwikkeling websites

Uw website is in toenemende mate het eerste contact met een potentiële klant. Gevonden worden in Google is belangrijk, maar zonder juiste uitstraling (ontwerp) en pakkend verhaal (boodschap) haalt u onvoldoende tot geen response. Het Groenbureau helpt u te communiceren met wat uw bedrijf voor de bezoeker kan betekenen. Wij verzorgen complete websites met de juiste techniek, juiste uitstraling en juiste content zodat u (juist) opvalt.

+ moodboard

Contactgegevens

Het Groenbureau
Kardinaal van Rossumstraat 79-81
5104 HL Dongen
T 0162-387700
groei@hetgroenbureau.nl

Photos by Het Groenbureau

Wintertakken - 1 photo
Zelkova - 8 photos
Bijzondere bomen - 1 photo
Het Groenbureau - 8 photos
feedback Schakel naar Nederlands