Engelbert Strauss

Frisse kleuren, snelle ontwikkelingen geheel naar wens van de klant – daar staat engelbert strauss bekend om.

We zijn al vier generaties lang een particulier familiebedrijf. Gezamenlijk leiden wij, Norbert, Steffen en Henning Strauss het bedrijf, dat ooit door onze vader en grootvader engelbert strauss opgericht is. Op onze vestigingsplaats in Biebergemund/Frankfurt a.M. hebben we rond de 1.100 medewerkers in dienst. Wij zijn met negen eigen dochterondernemingen in Europa vertegenwoordigd en bedienen bovendien een groot aantal internationale, commerciële klanten vanaf de vestigingsplaats in Rhein-Main.
Als marktleider op het gebied van workwear veranderen we het image van alle branches. Ons assortiment bevat beroepskleding en -toebehoren, schoenen en producten op het gebied vanbeidsveiligheid.

Sinds enkele jaren benutten we onze jarenlange ervaring en nabijheid tot de markt voor de uitbreiding van eigen collecties. Zo bieden we onze klanten doordachte eigen ontwikkelingen van top tot teen. Daarbij stellen we hoge eisen aan het design en de functie van onze producten. Op basis van technische prestatiegegevens evenals het sportieve karakter worden onze producten ook steeds vaker buiten de werksfeer gedragen. Wij verkopen ons assortiment online, uit de catalogus en in eigen workwearstores®.

feedback Schakel naar Nederlands