Kees Smit Tuinmeubelen


Kees Smit Tuinmeubelen is voortgekomen uit een winkel voor huishoudelijke artikelen die de ouders van Kees Smit in 1942 hadden opgericht. In de jaren 70 heeft Kees de winkel overgenomen en werd het assortiment uitgebreid. In 1990 werd de showroom aan de Ambachtstraat in Almelo in gebruik genomen.

In 2007 is op hetzelfde industrieterrein een logistiek centrum met een opslagruimte van 15.000 vierkante meter gebouwd. Hier zijn de tuinmeubelen opgeslagen die Kees op grote schaal inkoopt. In 2013 is de showroom in Amersfoort geopend en in 2015 is de showroom in Almelo verbouwd en uitgebreid. Sinds 2018 zijn beide showrooms omgetoverd tot Experience Stores XXL.

Showrooms

In de twee Experience Stores XXL à 8000 m2 staan meer dan 500 complete sets tuinmeubelen, waarmee meer dan 1000 combinaties mogelijk zijn. Met meer dan 75 jaar ervaring krijgt u vanzelfsprekend vakkundig advies van onze verkoopadviseurs en kunt u rekenen op een perfecte service.

+ moodboard

Laagste prijsgarantie

Door de grootschalige inkoop kan Kees Smit u de laagste prijs garanderen. U bent dus altijd verzekerd van de beste prijs, ongeacht de prijscategorie waarin u wilt slagen. Treft u elders tóch een lagere prijs aan, dan kunt u dat doorgeven. Onder de tipgevers wordt maandelijks een mooie accessoire verloot. Uiteraard wordt de verkoopprijs dan ook aangepast.

Thuisbezorgservice, of direct afhalen in Almelo

Wanneer u bij Kees Smit uw aankoop doet, bent u niet afhankelijk van toeleveranciers. Alles is uit voorraad leverbaar, waardoor u direct van uw aankoop kunt genieten. In het magazijn van 15.000 m2 in Almelo staat alles voor u klaar zodat uw aankoop dezelfde dag nog wordt verzonden. U kunt er ook voor kiezen om de producten af te halen in Almelo.

Een greep uit het sortiment:

Tuinsets

Klassiek en modern, voor groot en klein. Of kies je eigen combinatie van tafel en stoelen!

+ moodboard

+ moodboard

Loungesets

+ moodboard

+ moodboard

Tuinstoelen

+ moodboard

+ moodboard

+ moodboard

Ligbedden

+ moodboard

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze tuinmeubelen? Kom naar de Experience Store XXL in Amersfoort of Almelo, of zoek je meubels online uit op www.keessmit.nl

Experience Store XXL Almelo: Ambachtstraat 5, 7609 RA Almelo t. 0546 819 493

Experience Store XXL Amersfoort, Euroweg 22, 3825 HD Amersfoort t. 033 30 30 038

Wilt u graag buiten onze openingstijden een bezoek brengen aan onze Experience Store XXL, dan is dat op afspraak mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0546 819 493 of info@keessmit.nl

Tot slot kunt u ook direct contact opnemen via whatsapp: 06 2092 3572

Photos by Kees Smit Tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Kees Smit - 29 photos

Moodboards by Kees Smit Tuinmeubelen

feedback Schakel naar Nederlands