1001 ideeën voor tuinontwerp en tuininrichting...

Over ons

TuinTuin is hét complete platform voor tuinen. Is zo’n platform er dan nog niet? Nee! Verspreid over vele websites is op internet informatie en beeldmateriaal over tuinen te vinden. Flickr en Pinterest zijn prachtig, maar zijn niet speciaal gericht op tuinen.

Zonde, want duizenden professionals én liefhebbers bezitten weergaloze foto’s... Inspiratie begint met beelden, een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Tuinprofessionals en tuinbezitters delen hier de mooiste foto’s van hun beste ideeën en projecten. ‘Ontdek, verzamel en deel’ is dan ook het motto van onze website.

Onze drijfveren

Ook in de tuinwereld draait het helaas vaak om commerciële belangen. Wij willen laten zien dat het ook anders kan. Hier bouwen we samen aan een unieke plek waar inspiratie uit alle windstreken samenkomt.


Wij willen alle professionals kosteloos een platform geven voor hun mooiste projecten. Van hoveniers, tuinarchitecten en stratenmakers tot Oost-Balinese ecologische vogelhuisjesbouwers... Zo vind jij de professional die bij je past en de inspiratie die je zoekt.

1. Ontdek

Duizenden foto’s, honderden blogs en ideeën ontdek je eenvoudig met een paar klikken. Bepaal jouw voorkeuren en interesses en bekijk alles over deze onderwerpen.

2. Verzamel

Nooit meer knippen en plakken in magazines! De foto’s die je het meest aanspreken sla je met één klik op in je eigen moodboards. Ideaal als start van je eigen tuinproject. En ontzettend leuk om te doen!

3. Deel

Je eigen foto’s, je moodboards en interessante blogs deel je eenvoudig met je vrienden en familie. Ook handig: je laat je tuinontwerper of hovenier in één oogopslag zien wat je graag met je eigen tuin wil. Zo bespaar je tijd en geld.

Altijd en overal

TuinTuin op je mobiel, tablet en computer...

Professionals

presenteer je portfolio

Vergroot kosteloos je bereik

Duizenden tuinbezitters zijn op zoek naar professionals om hun ideeën te verwezenlijken. Zorg dat die mensen jouw werk zien.

Een reputatie als expert

Presenteer jouw visie en portfolio tussen het werk van andere professionals. Hiermee overtuig je potentiële klanten van jouw expertise.

Leer je klanten kennen

Ontdek nog sneller waar tuinliefhebbers naar op zoek zijn. Door tips, blogs en foto’s te delen hoor je direct welke inspiratie het meest gewaardeerd wordt.

Ons logo

In het logo zie je het diafragma van een camera, in diverse groentinten. Want bij TuinTuin draait het om mooie tuinfoto’s.

Onze naam

Waarom TuinTuin? Onze eerste gedachte was: TuinTuin loodst je als een TomTom door tuinenland. Het is bovendien makkelijk te onthouden. En we zorgen ervoor dat je met TuinTuin dubbel zoveel plezier uit je tuin haalt!

Investeerders?

TuinTuin is zelfstandig, met eigen tijd en eigen geld opgezet. Geen investeerders dus. Wij kunnen ons zodoende volledig focussen op de wensen van onze bezoekers. Wij hopen alle tuinliefhebbers en professionals tot ambassadeur van TuinTuin te maken door keihard te werken aan een waardevolle inspiratiebron voor alle tuinliefhebbers.

TuinTuin in een oogopslag

Lancering: maart 2014
Oprichters: Arjan Boekel, Andre Lambert en Evert Littooy
Kantoor: Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo

Pers

Wil je een artikel over TuinTuin schrijven? We helpen je graag verder in de Perssectie.

Redactie

Heb je een vraag of suggestie?
Laat het ons weten op de Contactpagina.

feedback Schakel naar Nederlands