De favoriete tuinmeubelen van Kees Smit

De favoriete tuinmeubelen van Kees Smit

Met de prachtige en ruime tuinmeubelcollectie van Kees Smit Tuinmeubelen maak je van elke tuin, balkon of dakterras een feest. Maar wat zijn de favorieten van Kees zelf? Wij zetten deze voor je op een rij!

Hangstoelen

Rond-Swingen Onze prachtige hangstoelen zijn echte eye-catchers voor iedere tuin. We zagen deze stoel vorig jaar al eens voorbij komen, maar in 2016 maakt de hangstoel echt zijn opmars. Plaats deze bij een bestaande set of creëer een nieuwe hoek. De hangstoel is gelanceerd in veel verschillende kleuren en modellen. Aan je hangstoel geef je makkelijk een persoonlijke touch door onder andere mooie sierkussens, een pluizig kleedje en sfeervolle verlichting. Thuis relaxen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Kees Smit Tuinmeubelen wordt de hangstoel aangeboden inclusief standaard, wel net zo handig als er even geen boom in de buurt is. En éxtra leuk; je kunt 12 maanden per jaar rondhangen omdat je de hangstoel ook binnen kunt neerzetten!

+ moodboard
Foto: Heerlijk hangen in je eigen hangstoel!

Lekker lang loungen

Heerlijk loungen op een hoekset met dikke fluffy kussens, eventjes lekker wegdromen. Een fijne loungeplek om na een drukke dag in te relaxen is bijna onmisbaar. Gezellig rond een knetterende vuurkorf verzamelen en bijpraten. Tegenwoordig zijn de loungesets erg uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Zelf je lounge-set samenstellen door met losse modules te spelen of ga je voor een “traditionele” loungeset van wicker? Alles is mogelijk!

+ moodboard
Foto: van modern tot traditioneel, voor elke stijl is een fijne loungeset te vinden. Maakt het af met persoonlijke kussens in je favoriete kleuren!

+ moodboard

Eindeloos borrelen

De zwoele zomeravonden in de tuin kunnen beginnen! Want wat is er nou gezelliger dan het gevoel van een bar creëren in eigen tuin? Met onze uitgebreide collectie barsets is dit zo gefixt. Het voordeel van een barset is dat je deze volledig zelf kunt uitbreiden met mooie barstoelen, een bijpassend teakhouten dienblad en noem maar op. Echt een aanrader dus! Samen met vrienden en familie ongedwongen borrelen en van het buitenleven genieten. Enjoy!

+ moodboard
Foto: borrel nog even door met een barset !

+ moodboard

Meer inspiratie?

Nog meer favorieten van Kees vind je in het foto album van Kees Smit !

View more blogs »

Kees Smit Tuinmeubelen
About Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is de grootste van Nederland. Daarom garanderen we de laagste prijs en de grootste keuze. View profile

Moodboards by Kees Smit Tuinmeubelen

feedback Schakel naar Nederlands