Contact TuinTuin

We horen graag wat van je. We vinden namelijk niks mooier dan het verbeteren van TuinTuin met jouw tips en ideeën. Laten we er samen wat moois van maken!

TuinTuin.nl
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
Nederland
info@tuintuin.nl+31 (0)72 220 29 88

Veelgestelde vragen


We krijgen veel vragen. Hier zijn alvast enkele antwoorden. Mis je nog iets? Vul dan het contactformulier hierboven in, we geven gisteren zo snel mogelijk antwoord.


Wat is een moodboard?

Een moodboard is een prikbord met jouw favoriete foto's. Het is erg leuk om uit de vele foto's de leukste tuinideeën op te slaan. Het is zelfs handig als je het werk uit handen wilt geven. Je laat je tuinontwerper of hovenier in één oogopslag zien wat je graag van je eigen tuin wilt maken. Zo bespaar je tijd en kosten op je tuinontwerp en de aanleg.

Alles is gratis. Hoe verdienen jullie geld?

Geld is niet onze voornaamste drijfveer. Daarom tonen we ook geen advertentes op de website. Inspiratie moet centraal staan. Natuurlijk moeten we ergens ons brood mee verdienen. Op termijn willen een webshop toevoegen met populaire producten van partners. Met producten die onze professionals zelf ook graag gebruiken. Het is natuurlijk ideaal als je gelijk vanuit een foto kunt bestellen. Een mooi project, maar dit staat niet bovenaan onze wensenlijst. Wij willen ons de komende tijd vooral richten op het verbeteren van het gebruiksgemak. Veel testen en snel alle gewenste functies lanceren.

Waarom de naam TuinTuin? Doendoen julliejullie allesalles dubbeldubbel?

Waarom TuinTuin? Onze eerste gedachte was: TuinTuin loodst je als een TomTom door tuinenland. Het is bovendien makkelijk te onthouden. Maar tijdens het maken van de site werd het voor ons steeds belangrijker dat je met TuinTuin dubbel zoveel plezier beleeft aan je tuin!

Waar kunnen gastbloggers over schrijven?

Meningen over ontwerp, tips, trends, hypes of gave producten. Of een mooi stuk over een afgerond tuinproject. Elk onderwerp mag, als onze bezoekers maar enthousiast worden van jouw verhaal! ;) Zin om een keer je mening te ventileren? Mail de redactie op info@tuintuin.nl

Nemen jullie nog mensen aan?

We hebben we met regelmaat ruimte voor nieuwe medewerkers en we hebben stageplekken. Als je interesse hebt dan mag je jouw motivatie mailen naar info@tuintuin.nl

Waar zijn jullie gevestigd?

Op het wereldwijde web! ;)

Ok, alleen op internet?

Nee, we hebben kantoorruimte in het bosrijke en tuinrijke Heiloo. Onder de rook van Alkmaar. Maar vaker nog werken we thuis. Van achter onze computer communiceren we dan onderling met Google Hangouts, een soort online vergaderruimte. Jawel, het nieuwe werken is aan ons wel besteed!

Hoe kan ik me aanmelden als blogger?

We zijn altijd op zoek naar bevlogen schrijvers die willen schrijven over tuinontwerp of tuininrichting. Een gastblogger, dat kan iedereen zijn. Nou ja, bijna iedereen. Je moet natuurlijk wel iets met tuinen of tuinproducten hebben. Denk aan een tuinarchitect, hovenier, journalist, schrijver of gewoon een bevlogen tuinliefhebber.

Wat moet jullie logo voorstellen?

Het diafragma van een camera, in diverse groentinten. Want bij TuinTuin draait het om mooie tuinfoto’s.

Ik ben tuinprofessional. Waarom zou ik mijn portfolio bij TuinTuin laten zien?

Je zorgt dat mensen je werk zien. Je vergroot dus kosteloos je bereik. Je werk staat in de schijnwerpers op een goed bezocht tuinenplatform. TuinTuin heeft landelijke uitstraling en doet veel aan promotie op sociale media.

feedback Switch to English