Zeven onmisbare tuingadgets

Nog meer plezier uit je tuin halen? Dan kan. Met deze zeven gadgets kom jij de zomer vrolijk door.

Verzonken en volledig automatisch sprinklersysteem

Een nuttige gadget is de AquaContour Automatic van Gardena . Deze sprinkler is verzonken in het gras en komt uit de grond omhoog als het tijd is om te sproeien. Na afloop van het werk verdwijnen ze weer onder de grond.

De tijdstippen en de specifieke oppervlakte van de tuin zijn eenvoudig in te stellen. Zo sproeit het apparaat alleen op de juiste plek.

+ moodboard

Stijlvol barbecuen

Tijdig de grillplaat afstoffen is niet onbelangrijk. Dit verhoogt de gezelligheid als je vrienden straks langskomen.

De voorkeur gaat natuurlijk uit naar een mooie design barbecue. Weber en Palazzetti maken natuurlijk prachtige barbecue’s. Tegelijk zijn er ook heel veel handgemaakte modellen.

+ moodboard

Meer foto’s kun je hier vinden »

Draadloze muziek luisteren in de tuin

Ook in de tuin kan het heerlijk ontspannend zijn om een muziekje op te zetten. Maarja, om nou met verlengsnoeren aan de gang te gaan…

Vergeet snoeren! De Touch Speaker is een draadloze audioversterker die je eenvoudig op je smartphone aan kunt sluiten.

+ moodboard

Ontdek de ‘Garden Watch Cam’

Wij raden iedereen aan om vaak foto’s te maken van de tuin. Het is leuk om je tuin in ieder seizoen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Wil je nog een stap verder gaan? Dat kan met de Garden Watch Cam. Deze camera neemt maandenlang foto’s vanuit dezelfde positie. Met deze ‘foto-video’ zie je jouw tuin groeien.

+ moodboard

Check zelf het resultaat op video »

De krant lezen tijdens het grasmaaien

Zwoegen op je gazon is er niet meer bij met de Robomow automatische grasmaaier. Deze robot is te krijgen in vele kleuren en soorten.

Meer tijd om te snoeien of om de krant te lezen. Dit strak ontworpen apparaat pruttelt ondertussen rustig heen en weer over het gras. Let wel op: de kans dat je buurman steeds jaloers over de heg gluurt om de maairobot aan het werk te zien.

+ moodboard

Verschillende formaten vind je hier »

De omgekeerde regendouche

Deze Vito design douche geeft verfrissing op mooie zomerdagen. De hoogte van de waterstraal varieert van 2 tot 4 meter afhankelijk van de waterdruk en gewicht van diegene die erop staat.

Het enige wat je hoeft te doen is op de Viteo douche te stappen en lichaamsgewicht activeert de douche jets die in een circel om je heen verspreid liggen.

+ moodboard

Bekijk deze verfrissende gadget »

Decadente buitentelevisie

Ietwat protserig en bijna onbetaalbaar maar te uniek om weg te laten in dit overzicht. Deze Tuintelevisie 6560HD is ideaal voor sportwedstrijden met vrienden.

Deze televisie is speciaal ontworpen voor vochtige omgevingen zoals de tuin, zwembaden en outdoor events.

+ moodboard

De tv's van Sunbrite zijn een aanrader als je in de tuin voetbalt, golft of een traphekje naar je tv wilt gooien. Check deze vermakelijke review van Digitaltrends.com.

Bekijk de tuintelevisie »

Meer gave gadgets?

Binnenkort schrijf ik de vervolgserie over gadgets in de tuin. Als je nog leuke ideeen hebt dan kun je mailen naar info@tuintuin.nl !

Bekijk meer blogs »

Suzanne de Boer

Moodboards van Suzanne de Boer

feedback Switch to English