Tuintrends: buitenkeuken

Tuintuin.nl heeft in Londen de laatste tuintrends gespot op de Chelsea Flower Show 2013. Deze grote tuinshow is de meest prestigieuze tuinshow ter wereld. Een uitstekende plek dus om inspiratie op te doen.

Big Green Egg

De meeste tuinen op 'Chelsea' worden gesponsord en deze buitenkeuken vormt daarop geen uitzondering. Big Green Egg is de leverancier van ... nou ja, de Big Green Egg . Een BBQ kan je het niet noemen, want de mogelijkheden om eten te bereiden zijn eindeloos. Vandaar dat zelfs sterrenkoks weglopen met het keramische groene ei.

+ moodboard

Buitenkeuken

Buitenleven in optima forma. Deze buitenkeuken, of beter gezegd, eetkamer, is van alle gemakken voorzien. Verschillende kookmogelijkheden, een aanrecht met kraan, opbergruimte en een ruime gezellige eettafel. Laat de maaltijd maar komen!

+ moodboard

Buiten is niet binnen

Ook aan het na tafelen is gedacht. Bij de open haard zit je warm tijdens het uitbuiken. Verder is de buitenruimte heel mooi beplant met bloeiende planten en eetbare planten zoals kruiden in pot en een grote druif. Zo krijg je een mooie combinatie: het gemak van binnen en toch de groene sfeer van buiten.

+ moodboard

Bekijk meer blogs »

Arjan Boekel
Over Boekel Tuinen

Moodboards van Arjan Boekel

feedback Switch to English