Cadeautips voor in de tuin

Zomer! De gezelligste tijd van het jaar met BBQ’s, verjaardagen en picknicks. Mensen zitten veel buiten, dus wie wil de tuin dan niet gezellig maken. Het ideale cadeautje dus en origineler dan een bos bloemen. Maar ja… wat zijn zoal leuke dingen voor in de tuin? Wij geven een paar handige cadeau tips!

+ moodboard

1. Het vogelhuisje

Vogeltjes maken de tuin idyllisch en je kunt er een heleboel dingen voor vinden! Zo zijn er mooie vogelbadjes, voederplanken/ voederhuisjes en nestkastjes.

+ moodboard

Ps: je kunt er ook voor kiezen om het cadeautje zelf te maken zoals op de foto hierboven

2. Insectenhotel

Er zijn allerlei insectenhotels tegenwoordig. Het ‘standaard’ hotel bestaat uit een kast met pijpjes, buisjes en gaatjes waar bijvoorbeeld bijen en vlinders op af komen. Ze zijn er in het groot en klein en worden vaak ook zelfgemaakt. Een erg schattige versie is het lieveheersbeestjes-hotel .

+ moodboard

3. De windvanger

Het leuke van de windvanger is dat ze in vele soorten en maten komen. Rondvliegende vlinders, van die leuke draaiende molentjes of vrolijke vogels die wapperen in de wind, er is voor iedereen wat wils. Ook ideaal voor een kleine tuin of zelfs een balkon.

+ moodboard

4. Sfeerverlichting

Het was een mooie zomerdag, iedereen zit buiten met een borreltje en dan begint het te schemeren. Tijd om de tuinverlichting aan te doen. Of de kaarsen/ fakkels als je voor de romantische sfeer gaat.

+ moodboard

5. Kussens voor een knusse zithoek

Het is tegenwoordig erg in, een bohemian sfeer in en rondom het huis. En veel kussens is al een stap in de goede richting. Bovendien maakt het een avondje buiten zitten erg comfortabel.

+ moodboard

Ps: om het cadeautje nog persoonlijker te maken kan je er nog voor kiezen om de kussens te laten bedrukken

+ moodboard

Als laatste nog deze mooie hangstoel, een persoonlijke favoriet. Tip: Bedenk goed wat de persoon in kwestie zou kunnen gebruiken of leuk vinden en het cadeautje zal zeker in de smaak vallen!

De tuincadeau tips zijn afkomstig van https://www.cadeautjes.nl , waar je nog veel meer leuke tuinartikelen en cadeaus kunt vinden!

Bekijk meer blogs »

Redactie TuinTuin

Moodboards van Redactie TuinTuin

feedback Switch to English