Ervaren professionals (190)

Vind de beste professional voor jouw tuin.

Users - 135
Zoekende naar inspiratie voor mijn voortuin...
Users - 132
Users - 105
Users - 103
Users - 100
Users - 84
Mijn naam is Jetske Littooy, student in Amsterdam. Mijn interesses zijn zeer uiteenlopend, maar drie ervan komen op dit platform perfect samen. Fotografie, natuur en verhalen schrijven gaan hier namelijk hand in hand. Ik hoop dat jullie het bekijken van mijn foto’s en lezen van mijn blogs net zo leu...
Users - 77
Yoehoe het is lente! Laat de tuininspiratie maar komen!
Users - 62
Users - 57
Naoual el Ghafil
Mijn naam is Naoual. Ik schrijf regelmatig inspiratie-artikelen over tuin, hoveniers, stratenmakers en andere onderwerpen voor Hovenier-Weetjes.nl.
Prairietuin Leusden
Een tuin, die volledig past in uw leefomgeving en levensstijl. Een tuin, die er is voor uw eigen plezier en ontworpen op basis van uw eigen wensen. Met een ruimtelijke balans tussen materiaalkeuze, kleurstelling, vormgeving en bruikbaarheid. Ontworpen door een professioneel bureau, met een brede kij...
Users - 45
Crocus
Niels Krom is een van de specialisten bij Boekel Tuinen . We willen het maximale uit je tuin te halen. Daarbij letten we vooral op het creëren van de juiste sfeer. Of dat nu modern, landelijk, of natuurlijk is.
Ik woon in een beneden appartement in het centrum van Amsterdam. Mijn tuin zie ik als kleine buitenkamer. Ik vind het belangrijk dat er een juiste balans is tussen planten en zitplekjes.
Op zoek naar inspiratie voor mijn eigen tuin.
Users - 35
feedback Switch to English